Skip to main content

Alexandra Hutter

Alexandra Hutter zette in 2003 de Rembrandt Tower Boardroom op: een toonaangevende en exclusieve corporate locatie voor alle vormen van topoverleg met exclusieve bijeenkomsten en private dinners. Deze organisatie heeft Alexandra inmiddels verkocht. Haar passie voor gastvrijheid bleef echter bestaan. Dit, in combinatie met haar grote interesse in kunst en de wens om – naast een dienst – ook een product te ontwikkelen, heeft geleid tot het ontstaan van het Rembrandtje, een chocolademunt geïnspireerd op gildepenningen uit de Gouden Eeuw.

Zuid-Amerika en Oostenrijk

Alexandra groeide op in Zuid-Amerika, dé plek waar veel van de cacaobonen vandaan komen, en heeft een Oostenrijkse nationaliteit, het land van de sacher torte. De liefde voor chocolade zat er daardoor al vroeg in. Nooit had ze echter kunnen bedenken dat ze ook zélf chocolade zou ontwikkelen. Ze besloot haar interesse in kunst hand in hand te laten gaan met haar wens om chocolade te maken en liet zich inspireren door een van de belangrijkste kunstschilders allertijden: Rembrandt van Rijn.

Visser Chocolade

Bij Visser Chocolade wordt al ruim 10 jaar gebruik gemaakt van cacao bonen uit Tanzania, die dankzij een special fermentatie proces geschikt zijn voor chocolade van wereldklasse. Met het eigen recept van Visser Chocolade wordt van deze bonen chocolade gemaakt met een uitzonderlijke smakenpalet.

Neem contact op