Skip to main content

Met liefde gemaakt in Nederland

In een tijd waarin echte ambacht steeds zeldzamer wordt, zijn de Rembrandtjes nog met hart, hoofd en handen vervaardigd. Een authentieke Nederlandse chocolaterie creëerde drie oer-Hollandse smaken, gebaseerd op de periode waarin de Hollandse meester zijn legendarische schilderijen, etsen en tekeningen maakte.

Alle Rembrandtjes worden gemaakt door een authentieke chocolatier, Visser Chocolade, waarmee we intensief samenwerken.

De ondernemer: Alexandra
Bestel direct

Ontdek drie bijzondere smaken

Oranjebitter Een Nederlandse likeur die rond 1620 werd ontwikkeld om gewonnen veldslagen mee te vieren. Tegenwoordig wordt het drankje gedronken tijdens koninklijke feestelijkheden. Ganache van pure en melk origine chocolade op basis van oranjebitter en sinaasappelzestes.
Oost-Indische Specerijen Met hints van kaneel en steranijs, twee van de vele specerijen die in de 17e eeuw onderdeel maakten van de wereldwijde handel in specerijen. Ganache van pure origine chocolade met peper, nootmuskaat, kruidnagel en kardamom.
Praliné & Lijnzaad Rembrandt gebruikte lijnzaad voornamelijk als basis voor natuurlijke verf. Daarnaast is dit plantaardige wondermiddel gezond, en in combinatie met praliné, verrassend smaakvol. Melkchocolade met praliné van hazelnoot en lijnzaad.

Bestel online

LUXE LIJN

CLASSIC LIJN