Met liefde gemaakt
in Amsterdam

In een tijd waarin echte ambacht steeds zeldzamer wordt, zijn de Rembrandtjes nog met hart, hoofd en handen vervaardigd. Een authentieke Amsterdamse chocolaterie creëerde drie oer-Hollandse smaken, gebaseerd op de periode waarin de Hollandse meester zijn legendarische schilderijen, etsen en tekeningen maakte.

Alle Rembrandtjes worden met de hand gemaakt door een authentieke Amsterdamse chocolatier, waarmee we intensief samenwerken.

De ondernemer: Alexandra
Bestel direct bij Tout Patisserie

Ontdek drie bijzondere smaken

Oranjebitter
Een Nederlandse likeur die rond 1620 werd ontwikkeld om gewonnen veldslagen mee te vieren. Tegenwoordig wordt het drankje gedronken tijdens koninklijke feestelijkheden. Karamel van witte chocolade op basis van sinaasappelpuree en bittere sinaasappelzestes.
Oost-Indische Specerijen
Met hints van kaneel en steranijs, twee van de vele specerijen die de VOC over de wereld verspreidde tijdens de Gouden Eeuw. Pure chocolade-ganache met kaneel, vanille, steranijs, kruidnagel, foelie, peper en laurier.
Praliné & Lijnzaad
Rembrandt gebruikte lijnzaad voornamelijk als basis voor natuurlijke verf. Daarnaast is dit plantaardige wondermiddel gezond, en in combinatie met praliné, verrassend smaakvol. Melkchocolade met praliné op basis van hazelnoot en amandel, met lijnzaadolie en feuilletine.

Bestel online

Luxe lijn

Rembrandtje Chocolate Coins Gift
Box 3 munten

Bestel via Tout Patisserie

Rembrandtje Chocolate Coins Gift
Box 6 munten

Bestel via Tout Patisserie

Rembrandtje Chocolate Coins Gift
Box 12 munten

Bestel via Tout Patisserie

Rembrandt bord
prijs per bord €49,50

Bestel je eigen bord

Classic lijn

Rembrandt blikje:
Blikje 10 munten x 55 mm –  Melkchocolade – 3D stempel – 110 gr UTZ certified

Meer informatie

Rembrandt munt:
Munt 100 mm – Melkchocolade – 3D stempel – 58 gr UTZ certified

Meer informatie