Rembrandtje als kerstcadeau

Wilt u uw medewerkers nog iets extra’s bieden naast het Rembrandtje?

We zijn een samenwerking aangegaan met Feelingz. Speciaal voor Rembrandtje hebben zij een cadeau-website opgezet, waarbij medewerkers zelf hun eigen kerstcadeau(s) kunnen uitkiezen.

Voordelen Rembrandtje kerstcadeau

Medewerkers kiezen zelf hun eigen kerstcadeau(s)
Keuze uit meer dan 1.000 cadeaus
Inclusief taalswitch zodat de website ook in het Engels bekeken kan worden
Klantenservice het gehele jaar bereikbaar
Beschikbaar vanaf € 20 en met stappen van € 5 te verhogen tot elk gewenst budget
Ruime verzilverperiode voor de medewerkers

Gebruik de code DMO RP2 34F om in te loggen op de cadeau-website

Meer informatieBekijk het cadeau-assortiment

Wilt u uw medewerkers nog iets extra’s bieden naast het Rembrandtje? We zijn een samenwerking aangegaan met Feelingz. Speciaal voor Rembrandtje hebben zij een cadeau-website opgezet, waarbij medewerkers zelf hun eigen kerstcadeau(s) kunnen uitkiezen.

Bij het Rembrandtje verpakken wij een codekaart met daarop een uitleg over het online keuzecadeau en een persoonlijke bestelcode. Met deze code kunnen de medewerkers inloggen op www.mijnrembrandtje.nl.

U kiest zelf welke waarde u aan de medewerkers wilt geven. Het keuzecadeau is beschikbaar vanaf € 20 en is met stappen van € 5 te verhogen tot elk gewenst bedrag. Het gekozen budget wordt voor de medewerkers omgezet in een puntenaantal, waarbij 1 punt gelijk staat aan een waarde van € 5.

De punten kunnen flexibel besteed worden. Zo kunnen de medewerkers zelf kiezen of zij hun punten besteden aan één of meerdere cadeaus. Komt een medewerker punten tekort? Via de cadeau-website kunnen eenvoudig punten bijbesteld worden en betaald worden via iDEAL. De codes zijn te verzilveren tot en met 30 juni 2022.

Nadat de medewerkers ingelogd zijn op de website, krijgen zij een welkomsttekst vanuit uw organisatie te zien en uw logo. Wanneer zij doorklikken komen zij bij de cadeaus. Afhankelijk van het gekozen budget, hebben de medewerkers keuze uit ruim 300 tot meer dan 1.000 cadeaus. Van elektronica tot gereedschap, van accessoires tot tijdschriftabonnementen en van belevenissen tot cadeaukaarten.

Alle gekozen cadeaus worden binnen 48 uur gratis thuisbezorgd bij de medewerkers. De zending is eenvoudig via track & trace op elk gewenst moment te volgen. Voor vragen kunnen de medewerkers het gehele jaar terecht bij onze klantenservice.

Benieuwd naar het volledige cadeau assortiment? Ga direct naar www.mijnrembrandtje.nl en log in met de code: DMO RP2 34F

Heeft u vragen over het online keuzecadeau of wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via 070-4132176 of info@mijnrembrandtje.nl.