Skip to main content
Tefaf

Rembrandt terug in Maastricht tijdens Tefaf

AMSTERDAM – Net zoals Rembrandt zijn talenten inzette om meesterwerken te creëren, zo lanceert de Amsterdamse ondernemer van het Rembrandtje Alexandra Hutter in het jaar van Rembrandt haar innovatieve en ambachtelijk gemaakte Chocolate Coins. “Een eerbetoon aan het 350ste sterfjaar van deze meester-schilder die voor mij een boegbeeld is van Nederlandse handelsgeest en creativiteit,” aldus Hutter.

Wist u dat het schilderij ‘De Nachtwacht’ tijdens de oorlog opgerold en verborgen is gehouden in Maastricht, zodat dit prachtige kunstwerk niet in verkeerde handen zou vallen? Maastricht en Rembrandt hebben dus een lange historie. Ondanks dat er dit jaar geen werk van Rembrandt te bewonderen valt tijdens de Tefaf, is hij middels “Rembrandtje Chocolate Coins” toch vertegenwoordigd.

In een tijd waarin echte ambacht steeds zeldzamer wordt, zijn de Rembrandtjes nog met hart, hoofd en handen vervaardigd. Het zijn daarom speciale cadeaus van hoogwaardige kwaliteit die geschikt zijn voor uitzonderlijke gelegenheden.

Een authentieke Amsterdamse chocolaterie creëerde drie oer-Hollandse smaken namelijk: Oranjebitter, Oost-Indische specerijen en Praliné & lijnzaad. De drie smaken zijn gebaseerd op de periode waarin de Hollandse meester zijn legendarische schilderijen, etsen en tekeningen maakte.

Voor meer informatie over onze Rembrandtjes op de Tefaf, kunt u ons volgen via social media en via www.rembrandtje.nl.