Geen Rembrandt?!
Wel Rembrandtjes!

In 2019 is het 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn stierf. Geloof het of niet maar uitgerekend dit jaar is er géén kunstwerk van Rembrandt te vinden op de Tefaf. Maar niet getreurd! Er kan genoten wordt van Rembrandtje Chocolate Coins. Spot u ons op de Tefaf? Deel dan uw #RembrandtjeChocolateCoins momentje op uw Social Media Account. En laat andere weten wat u van onze Rembrandtjes vindt!

Bekijk onze producten

Ontdek drie bijzondere smaken

Oranjebitter
Een Nederlandse likeur die rond 1620 werd ontwikkeld om gewonnen veldslagen mee te vieren. Tegenwoordig wordt het drankje gedronken tijdens koninklijke feestelijkheden. Karamel van witte chocolade op basis van sinaasappelpuree en bittere sinaasappelzestes.
Oost-Indische Specerijen
Met hints van kaneel en steranijs, twee van de vele specerijen die de VOC over de wereld verspreidde tijdens de Gouden Eeuw. Pure chocolade-ganache met kaneel, vanille, steranijs, kruidnagel, foelie, peper en laurier.
Praliné & Lijnzaad
Rembrandt gebruikte lijnzaad voornamelijk als basis voor natuurlijke verf. Daarnaast is dit plantaardige wondermiddel gezond, en in combinatie met praliné, verrassend smaakvol. Melkchocolade met praliné op basis van hazelnoot en amandel, met lijnzaadolie en feuilletine.

Thuis genieten van onze Rembrandtjes?

Rembrandtje Chocolate Coins Gift
Box 3 munten

Bestel via Tout Patisserie

Rembrandtje Chocolate Coins Gift
Box 6 munten

Bestel via Tout Patisserie

Rembrandtje Chocolate Coins Gift
Box 12 munten

Bestel via Tout Patisserie