Skip to main content

Vereniging
Rembrandt

Website Vereniging Rembrandt

(Proef) De waarde van kunst

De Rembrandtjes eren de nalatenschap van Rembrandt van Rijn. De gildepenning brengt niet alleen hommage aan de kunstenaars van de 17e eeuw in Nederland, maar aan alle ambacht, kunst en cultuur waar we in Nederland van kunnen genieten en trots op kunnen zijn.

Kunst en cultuur wordt in Nederland onder andere vertegenwoordigd door kunstcollecties die behorende tot de beste ter wereld. De Vereniging Rembrandt helpt musea door heel Nederland bij het aankopen, onderzoeken en restaureren van topkunst.

Deze ambitie sluit naadloos aan bij de waarden van Rembrandtje Chocolate Coins.

Our Cultural Responsibility

Daarom doneren wij €0,50 per verpakking aan de Vereniging Rembrandt, om er samen voor te zorgen dat die collecties ons blijven inspireren.

Wil jij hier ook direct aan bijdragen?

Navigeer naar onze webshop om jouw Rembrandtje Chocolate Coins te bestellen.

Bestel direct

Word lid van Vereniging Rembrandt

Met een lidmaatschap bij Vereniging Rembrandt sluit je je aan bij meer dan 16 duizend kunstliefhebbers met één doel: het toegankelijk maken van topkunst.

Maar dat niet alleen, met de Rembrandtkaart krijg je vrije toegang tot meer dan 125 musea. Ben je uitgenodigd voor exclusieve activiteiten voor Vereniging Rembrandt-leden, en ontvang je drie keer per jaar het Bulletin van de Vereniging Rembrandt.

Word lid